Glamping

Glamping

Verschillende organisaties verhuren luxe glamping tenten op camping le Sérignan Plage. Stijlvolle lodgetenten op een houten vloer, met overdekt terras, fijne stoelen en echte bedden. Voor de meest luxe glamping ervaring kies je voor een lodgetent met eigen douche en toilet.

Aanbieders

Suncamp verhuurt twee verschillende glamping tenten. SunLodge Jungle is de kleinste lodgetent van 30 m² en heeft 2 slaapkamers. Er is geen sanitair in deze tent aanwezig. SunLodge Safari is groter, heeft ook 2 slaapkamers, en heeft wel een badkamer met toilet, wastafel en douchecabine in de tent.

Bij Allcamps heb je de keuze uit vier verschillende lodgetenten. Drie lodgetenten hebben een badkamer met douche/wc en een keuken met stromend water. Een lodgetent is niet voorzien van eigen sanitair.

Go4Holiday verhuurt de lodgetenten van verschillende aanbieders, hierdoor is de keuze groot. Lodgetenten met en zonder sanitair, je vindt het allemaal bij Go4Holiday.

Prijsvrij.nl verhuurt een Grand Lodgetent van 50 m², deze tent is geschikt voor maximaal 8 personen. De Lodgetent heeft 3 slaapkamers, een badkamer met wc, airconditioning, een overdekt terras en een barbecue.

ANWB Camping verhuurt een mooie glamping tent van 25 m². Er zijn twee slaapkamers, en de tent staat in zijn geheel op een houten vloer. De inrichting is heel stijlvol met veel hout en er is een overdekt terras. Er is geen badkamer / toilet in de tent aanwezig.

De Jong Intra verhuurt een Grand Lodgetent, deze tent is ongeveer 50m² en heeft drie slaapkamers. Er zijn kussens en dekbedden in de slaapkamers aanwezig. In de tent is een keuken met magnetron en een hoge koelkast met vriezer. Ook is er een badkamer met douche, wastafel en toilet.