Glamping

Glamping

Verschillende organisaties verhuren luxe glamping tenten op camping le Sérignan Plage. Stijlvolle lodgetenten op een houten vloer, met overdekt terras, fijne stoelen en echte bedden. Voor de meest luxe glamping ervaring kies je voor een lodgetent met eigen douche en toilet.

Aanbieders

Suncamp verhuurt twee verschillende glamping tenten. SunLodge Jungle is de kleinste lodgetent van 30 m² en heeft 2 slaapkamers. Er is geen sanitair in deze tent aanwezig. SunLodge Safari is groter, heeft ook 2 slaapkamers, en heeft wel een badkamer met toilet, wastafel en douchecabine in de tent.

Selectcamp verhuurt een lodgetent van 28 m² met 2 slaapkamers. De lodgetent is voorzien van een badkamer met douche en toilet en een keuken met warm en koud water. Buiten op het terras staat een tafel met 4 stoelen, een parasol, 2 luxe tuinstoelen, een ligbed, 2 strandstoelen en een barbecue.

Bij Allcamps heb je de keuze uit vier verschillende lodgetenten. Drie lodgetenten hebben een badkamer met douche/wc en een keuken met stromend water. Een lodgetent is niet voorzien van eigen sanitair.

ANWB Camping verhuurt een mooie glamping tent van 25 m². Er zijn twee slaapkamers, en de tent staat in zijn geheel op een houten vloer. De inrichting is heel stijlvol met veel hout en er is een overdekt terras. Er is geen badkamer / toilet in de tent aanwezig.

Roan verhuurt Lodgetent Luxe, een mooie lodgetent van 5×7 meter met twee slaapkamers. Er is een badkamer met toilet, wastafel en luxe douchecabine in de lodgetent aanwezig. Verder is de keuken voorzien van een hoge koelkast, afsluitbare keukenkasten, 4-pits gasstel en een aanrecht met stromend water (warm/koud).

De Jong Intra verhuurt een Grand Lodgetent, deze tent is ongeveer 50m² en heeft drie slaapkamers. Er zijn kussens en dekbedden in de slaapkamers aanwezig. In de tent is een keuken met magnetron en een hoge koelkast met vriezer. Ook is er een badkamer met douche, wastafel en toilet.