Glamping

Glamping

Verschillende organisaties verhuren luxe glamping tenten op camping le Sérignan Plage. Stijlvolle lodgetenten op een houten vloer, met overdekt terras, fijne stoelen en echte bedden. Voor de meest luxe glamping ervaring kies je voor een lodgetent met eigen douche en toilet.

Aanbieders

Suncamp verhuurt twee verschillende glamping tenten. SunLodge Jungle is de kleinste lodgetent van 30 m² en heeft 2 slaapkamers. Er is geen sanitair in deze tent aanwezig. SunLodge Safari is groter, heeft ook 2 slaapkamers, en heeft wel een badkamer met toilet, wastafel en douchecabine in de tent.

Roan verhuurt een luxe Lodgetent van 5×7 meter met twee slaapkamers. Er is een badkamer met toilet, wastafel en luxe douchecabine in de lodgetent. De keuken is voorzien van een hoge koelkast, afsluitbare keukenkasten, 4-pits gasstel en een aanrecht met stromend water (warm/koud). De lodgetent van Roan kun je boeken bij Allcamps.

Bij Allcamps heb je de keuze uit vier verschillende lodgetenten. Drie lodgetenten hebben een badkamer met douche/wc en een keuken met stromend water. Een lodgetent is niet voorzien van eigen sanitair.

Prijsvrij verhuurt een Grand Lodgetent van 50 m², deze tent is geschikt voor maximaal 8 personen. De Lodgetent heeft 3 slaapkamers, een badkamer met wc, airconditioning, een overdekt terras en een barbecue.

Go4Holiday verhuurt de lodgetenten van verschillende aanbieders, hierdoor is de keuze groot. Lodgetenten met en zonder sanitair, je vindt het allemaal bij Go4Holiday.

Bij LuxCamp kun je kiezen uit drie verschillende lodgetenten. De lodgetenten hebben allemaal twee slaapkamers en zijn geschikt voor 5 personen. Twee van de drie lodgetenten hebben een eigen badkamer met douche en toilet. Één lodgetent is ook voorzien van airconditioning.

Bij de VakantieDiscounter kun je een lodgetent met badkamer boeken. De lodgetent is 50 m², heeft drie slaapkamers en is geschikt voor 8 personen. Er airconditioning in de tent en buiten staat een barbecue.

De Jong Intra verhuurt een Grand Lodgetent, deze tent is ongeveer 50m² en heeft drie slaapkamers. Er zijn kussens en dekbedden in de slaapkamers aanwezig. In de tent is een keuken met magnetron en een hoge koelkast met vriezer. Ook is er een badkamer met douche, wastafel en toilet.