Vacanceselect

Stacaravans en een lodgetent

Bij Vacanceselect heb je de keuze uit 4 verschillende stacaravans. Dit zijn drie luxe stacaravans en een classic stacaravan. Alle stacaravans hebben 3 slaapkamers, 1 badkamer en airconditioning. De classic stacaravan is 32 m² en is geschikt voor 6 personen.

Luxe stacaravans

De luxe stacaravans zijn allemaal mooie stacaravans met moderne keukens en een extra groot tweepersoonsbed. De lounge stacaravans hebben verder nog een lekkere loungebank op de overdekte houten veranda. Alle luxe stacaravans zijn voorzien van een barbecue, en in enkele modellen is ook een vaatwasser en satelliet-TV met Nederlandse zenders aanwezig.

Stacaravan overzicht Vacanceselect:

  • Classic
  • Premium
  • Comfort Plus Lounge
  • Premium Lounge

Lodgetent

Bij Vacanceselect kun je Lodgetent Luxe reserveren. Dit is een mooie lodgetent van 35 m², in de lodgetent zijn 2 slaapkamers aanwezig.

De lodgetent heeft een badkamer met toilet, wastafel en douche. De keuken is voorzien van een koelkast, 4-pits gasstel en een aanrecht met stromend water. Op het terras staat een barbecue. In de lodgetent is verder nog een ventilator en een kacheltje aanwezig.

Boeken

Boek een stacaravan of lodgetent bij Vacanceselect