Luxe stacaravans

Luxe stacaravans

Verblijf je graag in een luxe stacaravan? De meeste aanbieders hebben ook luxe stacaravans met net dat beetje comfort extra. Denk hierbij aan meer ruimte, extra lange bedden, lekkere loungestoelen, grote koelkast, Nespresso apparaat, afwasmachine, magnetron, satelliet tv, etc.

De extra’s verschillen per aanbieder, dus kijk eerst even goed rond voordat je een luxe stacaravan boekt.

Aanbieders

Suncamp verhuurt drie luxe SunLodges. Dit zijn mooie stacaravans met bijvoorbeeld extra lange en brede bedden. SunLodges zijn ruimer dan gewone stacaravans en bieden daardoor extra comfort. Er zijn ook SunLodges met 2 badkamers en 2 separate toiletten.

Allcamps biedt de luxe stacaravans aan van verschillende aanbieders, hieronder is de keuze groot. Stacaravans met lekkere loungebanken, satelliet tv, etc. De extra’s verschillen per aanbieder en stacaravan, dus kijk eerst even goed rond.

Go4Holiday verhuurt de stacaravans van verschillende aanbieders. Hierdoor hebben ze ook veel luxe stacaravans. Mooie ruime stacaravans met extra lange bedden, een lekkere loungebank etc. Ze verhuren o.a. de stacaravans van Al Fresco, Roan en Rent-a-Tent.

Prijsvrij.nl verhuurt luxe stacaravan Mango van Rent-a-Tent. Deze stacaravan is ongeveer 34 m² en geschikt voor max. 6 personen. Er zijn 3 slaapkamers in de stacaravan. De stacaravan heeft verder nog een half overdekte veranda en airconditioning.

ANWB Camping verhuurt verschillende luxe stacaravans. De stacaravans hebben 2, 3, 4 of 5 sterren, en heten Cottage, Chalet of Cabane. De luxe stacaravans zijn de stacaravans met de meeste sterren. De Cabane’s zijn de meest luxe stacaravans, met veel m² en een mooie moderne inrichting.

De Jong Intra verhuurt luxe stacaravan Mango. Deze stacaravan heeft een compleet ingerichte keuken en is geschikt voor maximaal 6 personen. Er is een badkamer met douche en wastafel, en een apart toilet. Op de half overdekte veranda staan 4 kuipstoelen, 2 verstelbare stoelen, een tuintafel en een parasol.