Roan

Stacaravans en lodgetenten

Bij Roan kun je kiezen uit twee verschillende luxe stacaravans, en een lodgetent met badkamer met toilet, wastafel en douchecabine.

De stacaravans en lodgetenten van Roan kun je boeken bij Allcamps en Vacanceselect.

Luxe Stacaravans

Stacaravan Comfort Plus Lounge en Premium Lounge zijn mooie luxe stacaravans, geschikt voor 7 personen. De stacaravans hebben 3 slaapkamers, met in de ouderslaapkamer een groot tweepersoonsbed van 2.00 x 1.60 m. De stacaravans zijn 35 m², en de veranda’s zijn 19 m², genoeg ruimte voor iedereen.

‘Lounge’ staat voor de lekkere loungebank die te vinden is op de volledig overdekte houten veranda. In de stacaravans is verder nog airconditioning, satelliet-TV met Nederlandse zenders en een gratis houtskool- of gasbarbecue aanwezig.

De Premium Lounge is nieuw sinds 2018, deze stacaravan heeft ook een afwasmachine.

  • Comfort Plus Lounge
  • Premium Lounge (nieuw sinds 2018)

Lodgetenten

Lodgetent Luxe is een mooie luxe lodgetent van 5 x 7 m. De tent is voorzien van 2 slaapkamers. In de ene slaapkamer staat een tweepersoonsbed, en in de andere slaapkamer een stapelbed en een éénpersoonsbed. Er zijn kussens en éénpersoonsdekbedden in de tent aanwezig.

De lodgetent heeft een compleet ingerichte badkamer met toilet, wastafel en luxe douchecabine. In de keuken staat een hoge koelkast met apart vriesvak, afsluitbare keukenkasten, een 4-pits gasstel en een aanrecht met stromend water (warm/koud).
Tenslotte is er nog een ventilator, een gratis houtskool- of gasbarbecue, en voor frissere dagen een kacheltje aanwezig.

  • Lodgetent Luxe

Boeken

De stacaravans en lodgetenten van Roan kun je boeken bij Allcamps en Vacanceselect.