Roan

Stacaravan en lodgetent

Bij Roan kun je een stacaravan en een lodgetent huren op Camping Le Serignan Plage.

Stacaravan

Stacaravan Excellent Lounge is een mooie luxe stacaravan, geschikt voor 7 personen. De stacaravan heeft 3 slaapkamers, met in de ouderslaapkamer een groot tweepersoonsbed van 2.00 x 1.60 m. De stacaravan is 35 m², en de veranda is 15 m², genoeg ruimte voor iedereen.

‘Lounge’ staat voor de lekkere loungebank die te vinden is op de volledig overdekte houten veranda. In de stacaravan is verder nog airconditioning, satelliet-TV met Nederlandse zenders en een gratis houtskool- of gasbarbecue aanwezig.

Lodgetent

Lodgetent Luxe is een mooie luxe lodgetent van 5×7 meter. De tent is voorzien van twee slaapkamers. In de ene slaapkamer staat een tweepersoonsbed, en in de andere slaapkamer een stapelbed en een éénpersoonsbed. Er zijn kussens en éénpersoonsdekbedden in de tent aanwezig.

De lodgetent heeft een compleet ingerichte badkamer met toilet, wastafel en luxe douchecabine. In de keuken staat een hoge koelkast met apart vriesvak, afsluitbare keukenkasten, een 4-pits gasstel en een aanrecht met stromend water (warm/koud).

Tenslotte is er nog een ventilator, een gratis houtskool- of gasbarbecue, en voor frissere dagen een kacheltje aanwezig.

Overzicht Roan

  • Lodgetent Luxe
  • Drieslaapkamer stacaravan Excellent Lounge

Plattegrond

De stacaravans van Roan staan beschut tussen de bomen, de lodgetenten liggen ruim met vrij uitzicht. Op de website van Roan kun je een plattegrond van de camping aanvragen, hierop kun je zien waar de stacaravans en lodgetenten zich precies op de camping bevinden.

Boeken

Boek een stacaravan of lodgetent bij Roan.